Med sina revolutionerande lufttrycksvibratorer har Womanizer tagit världen med storm. Dessa avancerade klitorisstimulatorer gör att kvinnor får uppleva njutning på ett helt nytt sätt, och kan bara inte få nog. För dig som har svårt att få orgasm är detta problem ett minne blott så fort en Womanizer härligt omsluter din klitoris  – du kommer att komma multipla gånger! Beroendeframkallande? Ja!

Upplev njutning som aldrig förr med en Womanizer

Womanizer är ett varumärke som tillverkar lufttrycksvibratorer som stimulerar klitoris utan någon faktisk beröring – en teknologi som skulle visa sig vara precis det kvinnor behöver för att enkelt få orgasm. Hur känns en sådan stimulering? Jo, tryckvågorna och pulseringarna ger ett sug som kan jämföras med när någon går ned på dig och suger lätt på din klitoris. Till skillnad från en vanlig klitorisvibrator är en womanizer helt beröringsfri, något som många kvinnor upplever som skönare eftersom starka vibrationer och friktion kan upplevas som obehagligt mot klitoris.

Det finns en mängd olika Womanizers ute på marknaden. Dessa olika modeller har olika antal intensitetsnivåer och unik ergonomisk design – allt för att du ska kunna anpassa intensiteten efter lust och begär. Med en Womanizer får du multipla orgasmer utan någon faktisk beröring. Testa den omåttligt populära lufttrycksvibratorn Womanizer Premium som med sin Pleasure Air-teknologi fått mängder med kvinnor att nå klimax. Du kommer inte ångra dig!

Womanizer Premium

Ta lekstunden steget längre med en Womanizer Duo

Womanizer Duo är leksaken för dig som vill tillfredsställa alla behov. Denna härliga vibrator stimulerar både klitoris och g-punkten – samtidigt! När Womanizer Duo stimulerar din pärla med tryckvågor och din inre erogena punkt med vibrationer kommer du inte kunna hålla dig särskilt länge. Att få multipla orgasmer har aldrig varit enklare!

Liksom alla Womanizers sexleksaker kommer också denna vibrator i en lyxig design som är en riktig fröjd för ögat. Samtliga leksaker från detta exklusiva varumärke är ergonomiskt utformade för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse. Hitta din nya favoritvibrator från Womanizer redan idag.

Womanizer Duo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *