Om ni känner att det är dags att utforska nya sexställningar, eller helt enkelt tycker att det känns obekvämt i armar, knän eller rygg under sexet så kan produkter så som  sexgungor, sexkuddar eller andra typer av sexmöbler vara precis det ni behöver. Här ger vi tips på ett par produkter som bidrar till nya och bättre sexpositioner. Dessa hjälpmedel ser dessutom till att akten blir så bekväm som möjligt för er, vilket i sin tur förhöjer upplevelsen avsevärt.

Upplev sexpositionerna du inte trodde var möjliga

Missionären, doggy-style och cowgirl är de sexställningar som alla känner till och som på klassiskt vis utförs av majoriteten människor runt om i världen. Men visste du att det finns sexmöbler och sexgungor som ger dig chansen att uppleva helt nya sexpositioner, eller som blåser nytt liv i de gamla? Med dessa olika produkter kan du njuta av sex som aldrig förr då de möjliggör djupare penetration än de klassiska sexställningarna. Och inte nog med det – de säkerställer också optimal komfort. Smärta i rygg, armar och knän är nu ett minne blott!

Härlig variation och djup penetration med en sexkudde

Sexkudde, även kallad positionskudde, är det ultimata hjälpmedlet för er som gillar att testa olika sexställningar. Sexkuddar kommer i en mängd olika utföranden och har som funktion att göra avancerade sexpositioner enklare, penetrationen djupare och ge “gamla” ställningar nytt liv. Sexkuddar ger er fantastiska möjligheter till nya, sköna samlagsställningar, men ger också de klassiska ställningarna ett rejält lyft (bokstavlig talat). Missionären, doggy-style, 69:an – möjligheterna med denna typ av sexprodukt är många och aldrig någonsin har det varit bekvämare eller skönare.

Upptäck nya, spännande sexställningar med en sexgunga

Sexgungan är produkten för er som vill testa utmanande, fräcka och roliga sexställningar – sådana ställningar som är nästintill omöjliga att uppnå i sängen. Med en sexgunga kan ni utföra de svåraste och mest stimulerande positionerna utan några som helst problem. Välj att uppleva helt nya ställningar eller blås liv i de gamla – möjligheterna är oändliga! En sexgunga tillåter er att njuta av den heta stunden på ett helt nytt sätt då den kan minska belastningen på musklerna som annars brukar utsättas under det mer klassiska samlaget. Liksom med sexkuddarna som nämnts ovan ger också sexgungan möjligheten till nya och spännande sexställningar där endast er fantasi sätter gränserna. Testa att ha kul både fram- och bakifrån!

Förutom sexkuddar och sexgungor kryllar marknaden av andra sexmöbler som agerar hjälpmedel för bättre sexställningar; sexmaskiner, schäslonger, sexstolar, sexbänkar – ja, listan kan göras lång! Funderar du på att ta ett snack med din partner om att introducera produkter som tillåter er att testa nya, spännande sexpositioner? Go for it! Ni kommer att uppleva och njuta av sex på ett helt nytt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *