Fisting, som även kallas fistfucking, är en sexaktivitet som innebär att man penetrerar slida eller anal med hela näven och ibland även en bit av underarmen. Denna typ av penetration kan vara otroligt intensiv och omvälvande, men det gäller att man är ordentligt påläst innan man tar sig an denna avancerade sexlek. Aktiviteten är inte farlig men det är mycket viktigt att den som blir fistad lyssnar på kroppens signaler, och att den som fistar respekterar ifall den fistade vill avbryta. För aldrig in knytnäven med våld, och använd alltid rikligt med glidmedel för att minska risken för skador.

Glidmedel är ett måste vid fisting

Den som penetrerar kan uppleva njutning genom känslan av dominans eller av partnerns njutning. Vad många inte vet är att fisting kräver mer tid och förberedelse än vad som visas inom pornografin, se därför till att inte inspireras allt för mycket av det du ser där. Även om både vaginal och anal fisting kräver försiktighet och mycket glidmedel så är det extra viktigt att ta det lugnt vid anal fisting eftersom analen inte producerar någon lubrikation, det vill säga det naturliga glid som slidan producerar. Det finns särskilda glidmedel som är framtagna för att göra både den vaginala och anala fistingen mer bekväm. Med sådana glidmedel undviker man eventuella skador och obekvämligheter.

”Det finns särskilda glidmedel som är framtagna för att göra
både den vaginala och anala fistingen mer bekväm”

Annorlunda men otroligt intensiv njutning

Fisting ska inte göra ont, men självklart kan det kännas obekvämt och ovant eftersom det inte hör till vanligheterna att töja ut vaginan eller analen på detta sätt. Men det är också denna unika känsla som många älskar och fastnar för, för fisting kan verkligen vara otroligt intensivt. Många menar att de får orgasm som aldrig förr vid denna typ av penetration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *