Med rätt stimulering av G-punkten kan kvinnan uppnå helt otroliga orgasmer, så om du ännu inte hittat den se till att leta reda på denna diamant snabbast möjligt. I den här artikeln ger vi svar på vad G-punkten är för något, var den sitter och hur du hittar den. Vi ger också tips på olika sexleksaker som är framtagna för att stimulera detta område. Så häng med och få reda på allt du behöver veta om G-punkten!

Var sitter G-punkten?

G-punkten är den erogena zon som finns mellan urinröret och slidans framvägg. Detta område består av en mängd nervtrådar, vilket gör det känsligt för beröring. Man kan nå området genom att föra in fingret ungefär 3-7 cm i slidan. Men hur vet jag om jag hittat rätt? När du rör vid något som känns ungefär som utsidan på en valnöt så har du hittat G-punkten. Något annat som tyder på att du hittat rätt är då du får en känsla av att vara kissnödig, detta eftersom G-punkten ligger nära urinröret.

Stimulera “rätt” med en G-punktsvibrator

Idag finns det en mängd olika sexleksaker för kvinnor som är framtagna för att stimulera G-punkten. Dessa leksaker kommer ofta i form av en dildo med en lätt böjd topp för att kunna nå och stimulera din G-punkt. Flera kommer dessutom med vibrationer och andra spännande funktioner för att området ska kunna stimuleras på “rätt” sätt. Vill du göra det extra skönt kan du prova den omtalade “Rabbiten”. En Rabbitvibrator stimulerar dina två känsligaste områden – G-punkten och klitoris – samtidigt. Med rätt kraft och precision, vilket de olika sexleksakerna för G-punktsstimulering är särskilt utformade för att kunna erbjuda, kommer du att uppleva orgasmer som aldrig förr!

För dig som inte nöjer dig med dubbel stimulering finns även så kallade “trippelvibratorer”. Med en sådan stimulerar du inte bara G-punkten och klitoris, utan också din anal. Mer njutning än så här är omöjligt att uppnå! Som du märker finns det en hel uppsjö av leksaker på marknaden som garanterat kommer att ta dig till sjunde himlen. Så om du ännu inte upptäckt det mystiska området G-punkten är det hög tid att du gör det nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *