Profil, Näcken, Thin. Tre produkter som ingår i RFSUs kondompaket ”klassikern 30st”. Namnvalet kunde inte ha varit bättre, dessa tre är verkligen klassiker när det kommer till kondomer och det är lätt att förstå varför. Dessa tidlösa klassiker har varit många pojkar och flickors första erfarenhet av en kondom. De har delats ut som godis av både sjuksyster och landets alla ungdomsmottagningar i flera års tid. Så nu när du äntligen gått och blivit vuxen, och det är dags att införskaffa lite kondomer, så väljer du att köpa hem din välanvända favoriter. Eller?

Kondomer säkrar din njutning

De flesta av oss har nog förstått hur viktigt det är att skydda sig när man har sex. Dels på grund av graviditetsrisken men även för att undvika spridningen av både farliga och obekväma könssjukdomar. Det många nog har missat när de är ute och shoppar efter preventivmedel är att det faktiskt finns fler typer av kondomer än de som du fick av skolsystern när du fyllde 15. Väldigt många fler.

Kondomer finns för att du ska kunna njuta av sex på ett säkrare sätt, men det betyder inte att de måste vara tråkiga. Profil och näcken i all ära, dessa stöttepelare har tagit oss igenom många krogragg och tinder-dejter. Men med en så stor marknad av väldoftande, smaksatta, knottriga och härliga kondomer som det finns idag behöver du inte välja mellan säkert eller skönt sex.

Köp en kondom som passar dig

Först och främst ska du alltid köpa en kondom som passar dig – och då menar jag passformen. Risken för olyckor ökar om du har en kondom som är för stor eller för liten så se till att välja rätt storlek innan du tittar på någonting annat. Skulle du behöva det finns det faktiskt latexfria kondomer också som är speciellt tillverkade för dig som är känslig eller allergisk mot latex.

Här kan du köpa andra kondomer än RFSU

De flesta sexbutiker på nätet, till exempel Vuxen och Sinful, har ofta ett rätt brett utbud med kondomer från andra tillverkare än RFSU. Kondomeriet.com är en annan kondombutik som jag kikat på. De har många spännande typer av kondomer, glidmedel och apoteksprodukter som jag inte lyckats hitta på andra sajter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *