Förspel förknippas ofta med kyssar och smek, men det finns mycket mer man kan göra innan sexakten för att kåta upp varandra och förhöja njutningen. Ord och bilder kan vara minst lika upphetsande som fysisk beröring, så varför inte testa sexting som förspel tillsammans med din partner, älskare eller personen du nyligen börjat träffa?

Vad är sexting?

Sexting är en sammansättning av de engelska orden “sex” och “texting” och innebär att man utbyter sexuellt innehåll i form av text, bild eller film med varandra via mobilen. Att “sexta” förekommer bland både ungdomar och vuxna.

Gör sexting till en del av förspelet

Kanske är ni ett par som varit tillsammans länge och krydda till sexlivet eller bara testa något nytt, eller så har ni precis börjat träffas och vill lära känna varandra mer på det sexuella planet. Oavsett situation är sexting det ultimata förspelet. Det charmiga med sexting är att det kan ske när som helst och var som helst. Skicka iväg ett sexigt sms eller en avslöjande bild till din partner eller älskare när du är på jobbet, i duschen eller på ett café.

Att förmedla erotiskt innehåll

Allt som krävs för lyckad sexting är att kunna bygga upp en sexuell spänning och få personen på andra sidan skärmen att tänka på dig. Vill du komma igång med sexting och önskar få inspiration till hur man kan skriva så ges några exempel nedan.

Sexting exempel:

“Vad sägs om att ta ett bad tillsammans ikväll?”

“Jag har en överraskning åt dig ikväll som jag tror du kommer att älska!”

“Kan du gissa vad jag tänker på just nu?”

”Jag hade en våt dröm i natt. Du var med i den!”

Att tänka på när man delar innehåll av sexuell karaktär

Som mycket annat har också sexting en baksida. Förhoppningsvis kommer ni båda att tycka sexting är helt fantastiskt och bidrar till ett bättre sexliv, men man ska ändå alltid ha i åtanke att det man delar kan delas vidare till andra utan ens samtycke. Kom ihåg att när du väl skickat iväg den där sexiga, lättklädda bilden är du inte längre ägare till den. Se därför till att enbart dela denna typ av innehåll med någon du litar på och känner dig bekväm med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *