Varför göra som alla andra och ge bort parfymer, inredningsdetaljer, smycken och andra klassiska klappar i jul när man kan överraska med en härlig sexleksak som förgyller dagarna i många år framöver. I den här artikeln tipsar vi om populära sexleksaker för honom, henne och par – den perfekta julklappen till en partner eller bästa kompis.

Vad finns det för sexleksaker?

Oj, var ska vi börja! Idag finns det en hel uppsjö sexleksaker för män, kvinnor och par. Dildon, wand massagern, lufttrycksvibratorn och den så kallade “rabbiten” är mycket populära leksaker som finns i många kvinnors byrålådor runtom i världen. Fleshlights (lösvaginor), penisringar och penispumpar är några av många sexleksaker som används flitigt av män. Till parlekarna toppar bland annat strap-ons, parvibratorer och olika typer av bondagepaket. Anala sexleksaker så som buttplugs (analpluggar), analkulor och analdildos används av såväl kvinnor som män och brukar också vara ett vanligt inslag under intima stunder tillsammans med en partner eller älskare.

Varför ska man använda sexleksaker?

Det finns många anledningar till varför man bör använda sexleksaker, inte minst för att lära känna sin kropp utan även för att tillföra något nytt i sexlivet. Sexleksaker gör både solostunderna och de intima stunderna med en partner roligare, mer intressanta och mer spännande. Med intimleksaker kommer du att uppleva njutning som aldrig förr!

Bästsäljande sexleksaker att ge bort som julklapp

Sexleksaker från välkända märken som bland annat Satisfyer, Lelo, Doxy, Fleshlight, Sustainable Pleasure, BathMate, Please Be Kind och Marc Dorcel toppar många bäst-i-test-listor och gör sig därmed till utmärkta presenter att ge bort. Låt oss lista några populära produkter från dessa märken att lägga under granen i år.

Julklappar till henne 

Satisfyer Pro 2 Next Generation 

Denna lufttrycksvibrator sägs vara Guds gåva till det kvinnliga släktet och nog tyder försäljningen och recensionerna på att så är fallet. Den är designad för att, genom tryckvågor och pulseringar, ge snabba och intensiva orgasmer. Varje kvinnas dröm med andra ord!

Lelo Sona 2 Cruise 

En lufttrycksvibrator som genom kraftfulla ljudvågor stimulerar hela klitoris, både på in- och utsida. Den kommer i en snygg design och är tillverkad i kvalitativt kroppssäkert silikon. 

Doxy Die Cast Extra Kraftfull Wand Massagestav

Denna högkvalitativa wand ger njutning likt inget annat med sina olika hastighetsnivåer. Dess kraftfulla vibrationer tränger djupt in i kroppen och det har aldrig varit enklare att uppnå starka orgasmer – flera på raken dessutom! Det underbara med denna massageapparat är att den kan användas både för intim stimulans och sensuell massage. 

Sustainable Pleasure Dual Color 20 cm

En dildo i realistisk form med ådrat skaft och markerat huvud. Tack vare sugproppen kan den användas på alla typer av ytor – perfekt för handfri lek! Denna härliga dildo kommer i en design som inte bara stimulerar alla dina inre lustpunkter utan också är en riktig fröjd att se på.

Marc Dorcel G-stormer Rabbit

G-punkts- och klitorisstimulering på en och samma gång! Genom vibrationer och stötande penetration kommer denna rabbit att skicka dig till sjunde himlen. Den har en ergonomisk design för optimal användning och är tillverkad i hudvänligt silikonmaterial.

Julklappar till honom

Sustainable Pleasure Colorful Light Multi-Fun

Denna vibrerande penisring är inte bara snygg att titta på utan gör också sitt jobb, det vill säga ger en hårdare och mer långvarig erektion. De starka vibrationerna i ringen går genom skaftet och erbjuder härlig stimulans. Under samlag stimulerar den inte bara penis utan också partnerns klitoris.

Fleshlight Go Surge Pink Lady

En Fleshlight i resvänlig modell – perfekt att ha med när du är ute på språng. Med en Fleshlight blir onaniupplevelsen nästan densamma som att ha sex på riktigt eftersom leksaken är gjord för att efterlikna och kännas som en riktig vagina.

BathMate Hydromax7 (X30)

Genom att använda denna penispump förstorar du penisen och ökar uthålligheten under samlag. Pumpen kan också behandla tillstånd som erektil dysfunktion. Den kommer i en mycket användarvänlig design och är helt kroppssäker.

Julklappar till par

Lelo Ida Fjärrstyrd Parvibrator

Denna parvibrator är framtagen för att ge båda parter maximal njutning under samlag. Den kan användas på många olika sätt för anpassad njutning. Inte nog med att den bidrar till många sköna stunder i sänghalmen, den kommer också i en snygg design och är en riktig fröjd för ögat – som alla Lelos produkter!

Sustainable Pleasure Metal Plug

Den här fina analpluggen kommer garanterat att tillföra mycket njutning under de intima stunderna med en partner. Förutom att erbjuda bäraren härlig anal stimulans är denna buttplug otroligt vacker för den andre parten att se på tack vare den gnistrande stenen i basen.

Please Be Kind Dark Desire

Ett paket beståendes av halsband, hand- och fotbojor som kommer att ta bondagelekarna till en helt ny nivå. Låt dig inte luras av setets tuffa design, det är otroligt bekvämt att bära tack vare det mjuka, silkeslena materialet på halsband och bojor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *