Vill du lära dig mer om sex? Här ger vi svar på de 6 vanligaste frågorna om sex. Oavsett om du vill veta hur man blir bättre på sex eller om man kan ha sex under graviditeten så har vi svaren. Nu kör vi!

Hur har man sex?

Det finns många olika sätt att ha sex på. Man kan ha sex med sig själv genom att onanera. Oralsex innebär att man pussar, suger eller slickar en annan persons kön eller anus. Man kan ha samlag med någon vilket betyder att en penis förs in i slidan. Analsex innebär att en penis förs in i analöppningen.

Hur känns det att ha sex?

Sex kan kännas olika för olika personer, och kan även upplevas på olika sätt vid olika tillfällen. Vissa gånger kan det kännas fantastiskt skönt och andra gånger helt okej.

Hur ofta har man sex?

Enligt flertalet undersökningar har det visat sig att par i genomsnitt har sex 1-2 gånger i veckan. En del har sex oftare eller mindre ofta än så. Viktigast är att man har sex så ofta man vill och kan och inte känner någon press från andra.

Hur blir man bättre på sex?

Alla har vi någon gång varit gröna i vår sexualitet. För att bli bättre på sex handlar det om, precis som med allt annat, övning. Övning ger färdighet. God kommunikation bidrar till bättre sex, så var inte rädd för att fråga din partner vad hen gillar och går igång på. Alla gillar olika saker så det bästa är helt enkelt att prova sig fram.

Kan man ha sex när man är gravid?

Svar: Ja! Så länge det känns skönt går det hur bra som helst att ha sex under graviditeten. Det är inte farligt för varken kvinnan eller bebisen.

Kan man ha sex när man har mens?

Svar: Ja! Vissa tror att det skulle kunna vara farligt att ha sex när man har mens men enligt läkare är det helt ofarligt. Så är du kåt under mensen är det bara att köra på som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *