Tyvärr måste vi acceptera att hösten har gjort sitt intåg. Men som tur är har vi mer att se fram emot än bara regn, rusk och mörker! Julen närmar sig med stormsteg och i år kan du se fram emot en adventskalender som kommer få dina bjällror att klinga till rejält! I år har nämligen den eminenta sexleksakstillverkaren Satisfyer valt att hörsamma sina kunders önskemål om att ta fram en alldeles egen adventskalender, sprängfylld med härliga sexleksaker och onaniprodukter för män, kvinnor och par! Detta är något vi garanterat att ni inte vill missa så låt oss förklara varför det här är det bästa som har hänt mänskligheten sedan vibratorn uppfanns. 

Vad innehåller Satisfyer Advent Calendar?

Man är sällan missnöjd med ett köp när man handlar produkter från Satisfyer och med deras proppfulla adventskalender är detta påstående mer sant än någonsin. Kalendern innehåller ett stort utbud av olika produkter som är menade att passa alla! Singel som gift, man som kvinna, ungdom som åldring. Så vad innehåller denna heltäckande kalender?

VARNING FÖR SPOILERS. SLUTA LÄSA NU OM DU VILL BLI ÖVERRASKAD!

Läppar som skyddar dig mot spoilers.

Satisfyer har slagit på stort här! Julkalendern innehåller produkter för hela 9000 riksdaler(!) och kostar, på sin höjd, 1500 kr i de flesta butiker jag tittat på.

Produkterna i kalendern går att summera som följande:

  • 5st sexleksaker, varav 1 är en appstyrd vibrator. 
  • 2st paket med sexiga underkläder från Penthouse
  • 4st glidmedel och massageoljor

Dessutom får du allt i en väldigt snygg och stilren kartong. En självklar present till dina nära och kära. Kanske mest dina kära, med tanke på innehållet. 

Borde jag köpa den?

1500 kr kan låta väldigt dyrt för någon som, på si höjd, lägger några hundralappar om året på sina sexleksaker. Men för mig är det ett självklart inköp. Både för mig själv, min partner men också som en jäkligt rolig present till mina vänner. Produkterna sägs täcka ett sådant brett omfång att kalendern passar lika bra för män, kvinnor och par. 

Har du alltid drömt om en välfylld leksakslåda med produkter som passar både till dig själv och som kan användas med one-night-stands så är det här den perfekta julklappen för dig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *