Den får varje kvinna att komma gång på gång, är en fröjd för ögat och kostar inte skjortan. Vi talar givetvis om den omtalade lufttrycksvibratorn Satisfyer Pro 2 Next Generation. Har du testat den ännu? Om inte så är det på tiden att du gör det nu – du kommer inte att ångra dig. Men se upp, den är beroendeframkallande!

Vad är det då som gör Satisfyer Pro 2 Next Generation till en av världens mest sålda lufttrycksvibratorer? Jo, denna magiska sexleksak håller vad den lovar och är dessutom både snygg och prisvärd. Den toppar många bäst-i-test-listor och har vunnit priser för sin smarta design. Den har till och med dykt upp i SVT Plays dokumentär “Orgasmgarantin”. 

Smarta funktioner och snygg, stilren design

Satisfyer Pro 2 Next Generation är en lufttrycksvibrator som stimulerar klitoris med tryckvågor och pulseringar. Den typen av vibratorer dominerar marknaden när det gäller sexleksaker för kvinnor. Denna Satisfyer är tillverkad i kroppsvänlig silikon och kommer med funktioner som bland annat tillåter dig att välja mellan 11 intensitetsnivåer via en plus- och minusknapp. Den har ett stort, mjukt munstycke som omsluter klitoris med härlig stimulans. Leksaken kommer i en behändig storlek, vilket gör att den kan bäras med överallt och tillfredsställa dina behov var du än befinner dig. Förutom att vara funktionell har den en snygg och stilren design och kommer i en läcker roséguld-färg – en riktig fröjd för ögat!

Tillverkaren menar att Satisfyer Pro 2 Next Generation är vattentät, men vi skulle nog snarare säga att den är stänksäker. Den lämpar sig alltså inte för användning i badkaret men i och med att den tål lättare vattenstänk och ånga så kan den med fördel användas i duschen.

Införskaffa en lufttrycksvibrator redan idag

Om du är sugen på att testa en lufttrycksvibrator eller någon annan typ av vibrator som stimulerar klitoris så finns det en mängd olika att välja mellan, ärlig talat så fullständigt kryllar det av dem! Oavsett vilken du väljer så kan du njuta av den som onaniprodukt när du är ensam eller för att förhöja sexupplevelsen med din partner. Den kommer garanterat att ge dig orgasm – troligtvis flera på raken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *