En kukring används främst som hjälpmedel för att ge starkare och mer långvarig erektion, men i och med att den finns i många olika utföranden kan en del också användas för att stimulera mannens penis och kvinnans klitoris med härliga vibrationer under samlag. Här nedan kommer vi att lista de bästa kukringarna som finns på marknaden just nu, så häng med om du känner att du är i behov av en kukring som hjälpmedel eller leksak. Men låt oss först ge en liten introduktion till vad en kukring gör och hur man använder den.

Vad gör en kukring?

En kukring, även kallad penisring, kan se ut på lite olika sätt men oavsett utförande ska den träs runt kukroten i antingen slakt eller erigerat tillstånd. Det penisringen främst har som uppgift är att se till att blodet håller sig kvar i penisen så att erektionen blir starkare och varar längre. Men en kukring behöver inte alltid användas som sexhjälpmedel utan kan även användas som sexleksak. Ibland kommer penisringen med vibrerande funktioner eller detaljer som gör det extra skönt för både mannen och kvinnan under samlag.

Hur använder man en kukring?

Som nämnt ovan träs kukringen runt penisroten antingen i slakt eller erigerat tillstånd. När man trätt på den kommer den att spänna åt penisen så att blodet stannar kvar, något som leder till en större och mer kraftfull erektion. Viktigt är att ringen sitter tillräckligt hårt för annars är det svårt att uppnå önskad effekt. En del penisringar kommer med en stretchig ögla medan andra på olika sätt kan justeras för perfekt passform. Det finns också penisringar med två öglor, där ena öglan ska sitta runt penisen och den andra runt testiklarna för att höja och fördröja njutningen ytterligare.

En vibrerande kukring används för att tillföra extra njutning för båda parter under samlag. Det den gör då är att den stimulerar mannens penis och kvinnans klitoris med vibrationer. Vissa penisringar kommer med extra funktioner som exempelvis “kaninöron” som kittlar kvinnans klitoris samtidigt som hennes vagina stimuleras av penisen.

Kukringarna som toppar under 2022

Varje år brukar de bästa kukringarna listas utifrån popularitet och omdömen. Nedan kommer en lista på de 5 bästa penisringarna som finns ute på marknaden just nu, 2022. Penisringar är en relativt billig sexleksak som kan göra stor skillnad i ditt sexliv. Du hittar dem i sexleksaksbutiker, webbutiker och på apotek.

Blue Dream – uppladdningsbar penisring i silikon

Blue Dream är en vibrerande kukring med stretchig design som gör att den passar de flesta män. Tack vare de kraftfulla vibrationerna och en räfflad insida stimulerar den både mannens penis och kvinnans klitoris på ett härligt sätt. Med sina 3 hastigheter och 7 pulsmönster kommer den att ge både dig och din partner njutning som aldrig förr. Penisringen är helt vattentät och tillverkad i kroppssäker silikon. Blue Dream är uppladdningsbar.

Satisfyer Signet Ring with Connect App

Signet Ring från välkända Satisfyer är en vibrerande penisring med hela 10 vibrationsprogram och räfflad struktur som stimulerar din partners pärla intensivt under akten. Vibrationerna kan styras direkt via knappen på ringen eller via Satisfyer Connect-app. Satisfyer Connect-app gör det möjligt att skapa helt egna vibrationsprogram vilket ger oändligt många njutningsmöjligheter. Signet Ring är vattentålig (IPX7) och tillverkad i kroppsvänligt silikon. Leksaken är uppladdningsbar.

A.K.A The Black Mamba

A.K.A The Black Mamba från Be Legendary är en justerbar lasso-penisring som dras åt runt penisen och pungen. Tack vare dess justerbara design passar den de flesta män. A.K.A The Black Mamba kukring kommer garanterat att ge stenhård erektion!

Lelo Tor 2 vibrerande penisring för par

Tor 2 från Lelo är en uppladdningsbar, vibrerande parring i lyxig design. Den kommer med 6 olika stimuleringsnivåer och är en av de mest kraftfulla penisringarna som finns på marknaden. Den kommer garanterat att tillfredsställa både dig och din partner under akten! Tor 2 är vattentät och tillverkad i kroppssäker silikon. Tack vare dess flexibla design passar den alla storlekar och former.

Ringo 3-pack set

Håll det enkelt! Ringo 3-pack set från Screaming O innehåller tre stycken töjbara kukringar i olika storlekar. Detta prisvärda set är perfekt för dig som är nybörjare då de olika storlekarna tillåter dig att testa dig fram till vad som fungerar. Ringarna, vilka är tillverkade i hudvänligt material, ger fylligare stånd, fantastiska orgasmer och förebygger för tidig utlösning. Dessutom är de otroligt prisvärda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *