Julen närmar sig med stormsteg och även om planen brukar vara att kunna slappna av under julhelgen så kommer verkligheten ikapp oss ganska fort. Julpyntande, städning, julklappsinköp och matlagning – den efterlängtade ledigheten kan lätt bli årets största stressmoment! Se därför till att ladda batterierna på något sätt för att inte stupa redan innan julfirandet dragit igång.

Orgasmen till undsättning

Erotisk stimulans agerar avslappnande och främjar god sömn. När man får orgasm släpper kroppen ut hormonen oxytocin i blodet. Detta ämne minskar aggressioner, ångest och stress, och dess nivåer i kroppen har en korrelation till orgasmens intensitet.  Det ter sig därför naturligt att utnyttja orgasmens positiva effekter för att stilla sina nerver och återfå en mental balans. Hur man gillar att nå klimax är en högst subjektiv fråga, men när tiden är knapp och krafterna sviker en (som så ofta är fallet runt jul!) så finns det hjälp att hämta. Med en sexleksak (eller flera?) kommer du på ett snabbt och effektivt sätt kunna dämpa stressen i jul. Kika på några välbeprövade exempel nedan för inspiration, och unna dig en rejäl dos avslappning!

  • Orgasm Therapy By Air-Wave Stimulation – Bloggarens favorit! En trådlös lufttrycksvibrator med 5 nivåer av intensitet. Låt dig inte luras av dess ynka storlek – den är fullt kapabel till att bjuda dig på den orgasmterapi du förtjänar i jul.
  • Frode the Viking – den här klassiska dildon kommer med en sugkopp som fäster väl på bland annat kakel och glas. En perfekt följeslagare i duschen – och en smart lösning för dig med ett fullspäckat schema!
  • Quickshot Stamina Lady & Butt – en fleshlight med två öppningar. Dess utformning är väldigt diskret och avslöjar inte funktionen. Dessutom får den lätt plats i ryggsäcken när du är på resande fot i jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *