Chokladkalender i all ära, men numera finns det en kalender för vuxna som är riktigt svårslagen – nämligen den erotiska julkalendern. För alla som gillar sex är en julkalender med sexiga produkter det självklara valet i år. Låt oss förklara vad en erotisk julkalender är, vad den innehåller och för vem den passar.

Vad är en erotisk julkalender?

En erotisk julkalender är en kalender som innehåller produkter inom “sex och lust”. Det kan vara allt från glidmedel av olika slag till innovativa och avancerade sexleksaker. Många erotiska julkalendrar överraskar med en produkt varje dag ända fram till jul, men det finns också så kallade “erotiska adventskalendrar”. En erotisk adventskalender har fyra luckor där en lucka öppnas varje advent.

Vad innehåller en erotisk julkalender?

Vad en erotisk julkalender innehåller beror på märke och modell, men gemensamt för alla är kvalitativa sexprodukter så som vuxenleksaker, kondomer, glidmedel, sexiga kläder eller underkläder och andra tillbehör som gör sexlivet mer spännande. 

För vem passar en erotisk julkalender?

De flesta erotiska kalendrar riktar sig främst mot par, men det betyder inte att den som är singel inte kan köpa en. Det kommer garanterat att finnas flera produkter som passar för spännande soloäventyr.

Vad kostar en erotisk julkalender?

Priserna på erotiska julkalendrar varierar beroende på märke och innehåll, men i runda slängar får du räkna med att betala ungefär 1000-1500 kronor. Du får mycket för pengarna om du införskaffar en erotisk julkalender eftersom innehållet ofta är värt betydligt mer än vad du betalar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *