De varma och klibbiga sommarmånaderna är över och vi välkomnar hösten med öppna armar. Hösten är den perfekta tiden att spendera mer tid i sängen tillsammans. Det är mörkt och kallt ute, vilket gör det extra mysigt inne. I den här artikeln ger vi tips på heta sexlekar du kan testa med din partner under höstens mysiga kvällar. För lite spänning och variation i sänghalmen är väl aldrig fel?

Sexlekar – för variation och roliga stunder tillsammans

Oavsett om du vill lära känna din partner bättre, önskar variation i ert sexliv eller bara gillar att testa nya saker så är sexlekar ett riktigt härligt inslag som kommer att ta sexlivet till en helt ny nivå, och ni kommer att ha riktigt kul tillsammans! Vad finns det för sexlekar då? Jo, sexlekar kan innebära allt från rollspel där ni lever ut era fantasier till sexspel som uppmanar er att utföra erotiska handlingar på varandra. Låt oss lista 3 roliga och spännande sexlekar som ni kan prova i höst!

1. Rollspel

Rollspel är en riktig klassiker när det kommer till sexuella lekar. Att klä ut sig och inta en roll som någon annan är vanligare än man tror och detta ger er chansen att leva ut era vildaste fantasier. Vad sägs som skolflicka, sjuksköterska eller servitris i korta, utmanande plagg? Eller kanske polis eller brandman i sexiga wetlook-kläder?

2. Bondage

Det må kanske låta extremt men många går igång på att binda fast någon eller bli fastbunden, och det är snarare en vanlig än ovanlig sexlek. Bondage innebär alltså att den dominanta med hjälp av handbojor, fotbojor, rep eller kedjor binder fast den undergivna och tar kontroll över akten. 

Viktigt att komma ihåg vid denna typ av sexuella aktivitet är att båda parter måste ge sitt samtycke och känna sig bekväma med det. Om ni båda tycker att det låter spännande så är det bara att köra på, men var hela tiden uppmärksam på din partners kroppsspråk. Sluta genast om hen på något sätt visar obehag!

3. Erotiska sexspel

Vad sägs om ett spel som uppmanar er att utföra erotiska handlingar på varandra? Utforska och kom närmare varandra med hjälp av ett erotiskt spel!

Sexspel finns i en mängd olika varianter – brädspel, tärningsspel, kortspel och frågespel – och är perfekt som förspel. Beroende på vilket spel ni väljer kommer ni antingen att få utföra erotiska handlingar på varandra eller svara på intima frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *