Det är ingen nyhet att rollspel i form av underkastelse och dominans är vanligt förekommande i sängkammaren runtom i världen. En del blir upphetsade av att bli bestämda över medan andra tänder på att bestämma, och något som finns i nästan varenda bondage-entusiasts hemliga låda under sängen är en gagball. Låt oss i denna artikel kort och gott förklara vad en gagball är för något och vad den har för syfte.

Tysta den underkastade med en gagball

Sugen på att börja experimentera med spännande dominansspel? Då kan en gagball, även kallad gagboll eller disciplinboll, vara den perfekta leksaken att komma igång med. En gagball är en typ av munkavle som används inom BDSM. Den kombineras ofta med bondageleksaker (som exempelvis rep, kedjor eller dylikt) och har som syfte att tysta den underkastade under dominanslekarna. Med en gagboll i munnen kan den undergivna inte säga emot den dominanta, och inte heller stöna högt utan dennes tillåtelse.

Gagballs finns i en mängd olika utföranden. Material och utseende varierar friskt på både bollar och remmar, så man kan utan problem hitta något som faller en i smaken. Oavsett vilken typ av gagboll man väljer kommer den garanterat att bidra till nya upplevelser och ny slags njutning!

Rosa gagball i silikon som är mjuk och behaglig för munnen. Kommer med lås och nycklar.
Gagball med lufthål för maximal komfort och kontroll. Kommer med bröstklämmor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *