Vi förstår att ni killar kanske känner er bortglömda när det kommer till roliga sexleksaker. Det finns ju, trots allt, så många roliga och härligt stimulerande sexleksaker som ger kvinnor njutning, varför kan inte ni också ha lite roliga sexleksaker att leka med? 

Okej, nu kanske vi var lite väl skämtsamma här. De flesta förstår att det finns sexleksaker för killar också, även om de inte är lika brett marknadsförda som de kvinnliga varianterna. Men om du fortfarande går runt och tror att det inte finns några (bra) sexleksaker för män så ska vi på erotiktips.se till att du lär dig ett och annat. Här är de tre bästa sexleksakerna för män på marknaden idag. 

3. Penispumpen – en bortskämtad dyrgrip

När de flesta hör ordet “penispump” börjar de fnissa och tänker på komiska scene från Austin Powers filmerna. Men penispumpen är ingenting att skratta bort, det är ett enkelt sätt för män att förhöja njutningen vid båda sex och onani. 

Penispumpen fungerar genom att skapa ett kraftfullt vakuum runt din penis. När luften pumpas ut ökar blodflödet till din lem vilket gör att vävnaden expanderar och hjälper dig få mer kraftfulla erektioner och ökar känseln i hela din penis. 

För dig som lider av erektionsproblem kan en penispump vara ett sätt att få tillbaka ståndet utan att behöva använda läkemedel. Se bara till att prata med din läkare innan du provar på några alternativa behandlar!

2. Penisvibratorn

En penisvibrator är, precis som namnet antyder, en vibrator som, till skillnad från en vanlig vibrator eller en klitorisvibrator, är speciellt framtagen för att stimulera penis på bästa möjliga sätt. Penisvibratorn kan vara integrerad i en lösvagina, som en parvibrator eller som en egen handhållen enhet.

Tips! Satisfyer men

Satisfyer Men Vibration

Den bästa och mest framgångsrika penisvibratorn måste vara satisfyers senaste tolkning, känd vid namnet “Satisfyer men”. Denna stilrent och diskret utformade penisvibrator har upp till 14 olika vibrationslägen för att frambringa otroligt kraftfulla, och framförallt annorlunda, orgasmer hos sin användare. Du kan välja allt från en statisk vibration till härligt stimulerande och pulserande vibrationer som ger dig en unik känsla varje gång du använder den.

1.  Lösvaginan, masturbatorn och strokern

Det går inte att prata om sexleksaker för män utan att nämna den mest populära produkten på marknaden idag, lösvaginan. Denna produkt har hjälpt manliga singlar att få utlopp för sin sexualitet sedan tidigt 1900-tal, då i formen av uppblåsbara sexdockor. Sedan dess har tekniken utvecklats och herrarna kan idag avnjuta allt från hyperrealistiska lösvaginor till produkter som, nästintill perfekt, kan simulera en avsugning. 

Idag kan du köpa diskreta och härliga onaniprodukter som enkelt får plats i ryggsäcken eller nattduksbordet. Aldrig mer behöver du nöja dig med en tråkig handtralla i ensamhet, investera i en härlig masturbator istället och upplev njutning som garanterat kan konkurrera med den äkta varan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *