Glidmedel är ett otroligt underskattat sexhjälpmedel som hjälper både kvinnor och män att ha bättre sex, oavsett hur sexlivet ser ut. De senaste åren har glidmedelsmarknaden exploderat med ett stort antal nya butiker och produkter med nya smaker, dofter och funktioner. Här har du tre skäl till varför du vill börja använda glidmedel, om du inte redan gör det!

Glidmedel hjälper dig i vått och torrt

Det finns få saker som är mer obekväma än torrt sex. Oavsett om du är kille eller tjej har du garanterat haft ett sexuellt möte med någon där du kände att saker och ting skulle flyta på lite bättre om det bara blev lite fuktigare. I dessa situationer kan ett bra glidmedel hjälpa er komma igång och se till att era kroppar får nog med tid för att komma ifatt era kåta tankar.

Men glidmedel behöver inte bara användas i torra situationer. Idag finns massor med spännande glidmedel som kan förhöja bådas njutning och låter er uppleva en helt ny typ av njutning. Prova på en massageolja som även kan användas som glidmedel eller ett glidmedel med uppvärmande effekt. Tro mig, du kommer tacka oss. 

Ett måste vid analsex

Till skillnad från en vagina eller en penis så har ditt anus inget naturligt sätt att producera tillräckligt med naturligt glidmedel under samlag. Därför är det extra viktigt att du applicerar rikligt med glidmedel både innan och under analsex för att säkerställa att du slipper känna smärta eller obehag och istället kan fokusera på njutningen. 

Rätt produkt för rätt ändamål

Precis som att det finns vissa sexleksaker som är bättre på specifika typer av stimulans finns det även glidmedel som är speciellt framtagna för att användas på specifika kroppsdelar. Anala glidmedel är speciellt framtagna för att, på ett säkert och behagligt sätt, möjliggöra anal stimulans på bästa möjliga sätt och det finns till och med anala glidmedel med bedövande effekt för dig som är extra känslig. Vattenbaserade glidmedel passar utmärkt för dig som vill använda sexleksaker som tillverkats i silikon. Föredrar du härliga stunder i duschen är ett silikonbaserat glidmedel det bästa alternativet för dig. Oavsett hur du väljer att hitta njuta finns det ett glidmedel som kan hjälpa dig förhöja känslan och låta dig upptäcka din kropp på helt nya sätt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *