Fantasier om anala lekar är vanligare än man kan tro. Många människor runt om i världen är sugna på att på ett eller annat sätt börja stimulera analen, antingen sin egen eller en partners. I den här artikeln ger vi tips om hur man kan komma igång med anala lekar med hjälp av den populära sexleksaken buttplug. Låt oss förklara vad en buttplug är för något, vad dess syfte är samt vilka modeller som är lämpliga för förstagångsanvändare.

Vad är en buttplug?

En buttplug, även kallad analplugg, är en sexleksak som är speciellt framtagen för att stimulera analen. Den kan användas av både kvinnor och män, och kommer i en mängd olika utföranden. Det finns allt från små och smala till enormt stora buttplugs, men något som alla har gemensamt är en smalare topp och bred bas för enkelt införande och säker användning.

Hur använder man en buttplug?

En buttplug förs med hjälp av en riklig mängd glidmedel försiktigt in i analen. Är man nybörjare är det extra viktigt att föra in pluggen långsamt för att vänja sig vid känslan. Börja med att föra in spetsen, känns det bra kan man föra in resten i lagom takt. När hela pluggen är inne, låt den sitta där den sitter. En buttplug är inte gjord för att föras in och ut, utan ska ge njutning bara av att sitta på plats inne i analen och ge känslan av att vara utfylld och trycka mot andra erogena zoner.

Glidmedel är ett måste vid användning av analleksaker eftersom analen till skillnad från vaginan inte producerar någon egen lubrikation. Utan glidmedel kan det kännas torrt och stramt, och i värsta fall orsaka skador.

Vilken buttplug passar nybörjaren?

Till nybörjaren rekommenderas en lite mindre plugg eller ett set med pluggar i olika storlekar som gör att du kan jobba dig upp i storlek. För den som är ovan kan en buttplug i size av ett finger kännas utmanande nog. Glöm inte glidmedel för enklare införande och skönare känsla!

Nedan ger vi förslag på buttplugs som passar alldeles ypperligt till den som vill komma igång med anala lekar.

Metal Plug Small från Vuxen:

Silicone Buttplug Trainer Kit från Sustainable Pleasure:

Icicles No.44 från Pipedream:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *