Det är inte alltid helt enkelt att veta vilken lösvagina man ska köpa, särskilt inte om man är förstagångsköpare. Även den mer erfarne användaren kan ha svårt att hitta sin nya favorit i djungeln av lösvaginor. Vi på erotiktips.se har undersökt vilken lösvagina som toppar listorna under 2022, och vi kan redan nu avslöja att den passar alla män där ute!

Vad är en lösvagina?

Kort och gott är en lösvagina, precis som namnet antyder, en onaniprodukt i form av en vagina. En lösvagina, också kallad lösfitta, masturbator, fleshlight eller pocket pussy, är framtagen för att i hög mån efterlikna en riktig vagina. Den både ser ut och känns som den äkta varan. Lösvaginan är den mest populära sexleksaken för män och kommer i en mängd olika utformningar, material, storlekar och prisklasser. Välj en så kallad pocket pussy – en liten lösvagina som är smidig att bära med sig vart man än går. Eller varför inte en med lite mer kropp, exempelvis rumpa med båda öppningar (vagina och anus), att njuta av i sängen, på soffan eller något annat ställe i hemmet.

Även om namnet tyder på att leksaken kommer med utseende av en vagina så finns det också varianter med analöppning och mun. Önskar man varierad njutning finns det modeller som erbjuder samtliga öppningar, det vill säga vagina, anus och mun. Även vissa typer av sexdockor skulle kunna klassificeras som lösvaginor och de lite större modellerna har oftast ett löstagbart hölje som du enkelt kan byta ut, ifall den medföljande versionen inte faller dig i smaken.

Vilken är den bästa lösvaginan 2022?

Att utse bästa lösvagina är långt ifrån en enkel uppgift, det finns ju så många underbara öppningar ute på marknaden. Men vi ser en återkommande trend, nämligen att varumärket Fleshlight, vilket erbjuder diskreta lösvaginor i form av en ficklampa, toppar de flesta listor år efter år. Och 2022 är inget undantag! Många av Fleshlights lösvaginor är inte bara diskreta och därmed lätta att stuva undan eller ha med som resesällskap, utan också otroligt verklighetstrogna – både vad gäller utseende och känsla – tack vare det mjuka, stretchiga materialet Superskin. Så nära den riktiga varan man kan komma alltså! Bland alla underbara masturbatorer från detta välkända märke är det den här som toppar flertalet listor i år: Fleshlight Stamina Training Unit!

Fleshlight Stamina Training Unit

Denna diskreta masturbator med vaginaöppning är fantastiskt skön, och i och med att den är av tightare modell så är den perfekt för att träna upp både uthållighet och teknik. Med andra ord lämpar den sig för såväl nybörjare som mer erfarna användare. Tack vare sin smidiga, diskreta design är Fleshlight Stamina Training Unit enkel att gömma undan efter användning. Ingen kommer någonsin tro att det är något annat än en helt vanlig ficklampa! Eller?…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *